Var rösten för en politisk fånge!

”Jag är hennes röst!”

”Jag är hans röst!”

Var rösten för en politisk fånge!


Kampanjen för frigivning av politiska fångar i Iran (CFPPI) har organiserat en åtta månader lång kampanj som syftar till att dra internationell uppmärksamhet till situationen för politiska fångar i Iran. Denna kampanj kommer att arbeta för att upprätta en världsomspännande solidaritet med politiska fångar och deras familjer. Syftet är också sätta press på den islamiska regimen i Iran för att frige alla politiska fångar.

 

Det finns tusentals politiska fångar i Iran vars röster har tystats av tortyr och fängelse. Tusentals män, kvinnor och unga flickor och pojkar har våldtagits och torterats i fängelse och ingen har någonsin hört deras röster. De har aldrig haft möjlighet att berätta sina historier.

 

Kampanjen syftar till att förstärka de iranska politiska fångarnas röster.

 

DU kan vara en röst för en politisk fånge.
Du kan vara hennes röst.
Du kan vara hans röst. Du kan hjälpa till att höja alla iranska politiska fångars röster och hjälpa dessa röster att bli hörda över hela världen.

 

CFPPI har skapat ett vykort för den här kampanjen för supportrar att fylla i och skicka iväg till CFPPI. Se ”hur man gör” nedan.

 

Denna kampanj kommer att fortsätta till och med den 20 juni 2011, Internationella dagen till stöd för politiska fångar i Iran. Denna dag kommer CFFPI att anordna evenemang över hela världen och att visa upp alla de insamlade vykorten som sedan kommer att skickas till FN.

 

Hur man gör:

– Fyll i vykortet genom att skriva namnet på en politisk fånge. Om du inte känner någon, kan du skriva att du är en röst för politiska fångar i Iran.

– Ta några vykort och uppmuntra dina vänner att fylla i dem med ett namn eller ett meddelande och skicka det till oss. Det är mycket viktigt att samla in så många vykort som vi kan.

 

– Skicka kortet per post eller e-maila den till CFPPI, adressen nedan.

 

– Du kan också skriva ett namn eller ett meddelande på vykortet, behålla det, ta en bild av det och skicka det till oss så att vi kan ladda upp det på kampanjens hemsida.

 

 

 

 

 

Adress:CFPPI, BM Box 6754, London WC1N 3XX, U.K.
Email: freepoliticalprisoners@gmail.com
www.iranpoliticalprisoners.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s