Være stemmen til en politisk fange

«Jeg er  hennes stemme !”

«Jeg er hans stemme!”

Være stemmen til en politisk fange

The Campaign til Free Political Prisoners i Iran (CFPPI) har organisert en åtte måneder lang kampanje som tar sikte på å trekke internasjonal oppmerksomhet til situasjonen for politiske fanger i Iran. Denne kampanjen vil arbeide for å etablere et verdensomfattende solidaritet med politiske fanger og deres familier. Det tar også sikte på å legge press på det islamske regimet i Iran for å fri alle politiske fanger.
Stemmen av  tusenvis av politiske fanger i Iran blir kvalt til taushet med tortur og fengsling. Tusenvis av menn, kvinner og unge jenter og gutter blir og har blitt voldtatt og torturert i fengsel, og ingen har noen gang hørt deres stemmer. De har aldri hatt anledning til å fortelle sine historier.

Denne kampanjen har som mål å forsterke stemmene til politiske fanger i Iran.

Du kan være stemmen til en politisk fange.
Du kan bli hennes stemme.
Du kan være hans stemme.

Du kan bidra til å heve stemmene til alle politiske fanger i Iran, og hjelpe deres stemmer til å bli hørt i hele verden.

Denne kampanjen vil fortsette inntil 20 juni 2011, som er den Internasjonale dagen til støtte for politiske fanger i Iran. På denne dagen, vil CFFPI holde arrangementer over hele verden for å vise frem alle de innkommende postkortene som vil bli sendt til FN.

Ting å gjøre:

– Fyll ut innlegg kortet ved å skrive navnet på en politisk fange, og hvis du ikke kjenner noe, kan du erklærer at du er stemmen til politiske fanger i Iran.
– Ta et par postkort og oppmuntre dine venner til å fylle ut med et navn eller en melding og sendte det til oss. Det er svært viktig å samle så mange postkort som mulig
– Lever inn, poste, eller E-mail kortet/ene til CFPPI
– Du kan også skrive et navn eller en melding på postkort, hold det og ta et bilde av det, så send den til oss slik at vi kan laste det opp på kampanjens nettsted.

Address:CFPPI, BM Box 6754, London WC1N 3XX, U.K.
Email: freepoliticalprisoners@gmail.com
www.iranpoliticalprisoners.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s